About us

Welcome

to The Age of Meat, a project of PFS company

We love meat. That's how we got here.

The Age of Meat, η εποχή που Λάρισα θα βιώνει την εμπειρία του κρέατος με ένα νέο, εντελώς διαφορετικό τρόπο μόλις ξεκίνησε. Η υπερκρεαταγορά « The Age of Meat » αποτελεί τη φυσική συνέχεια στην πορεία που χάραξαν οι άνθρωποι της pfs, της μεγαλύτερης βιομηχανίας επεξεργασίας κρέατος στην Ελλάδα. Έχοντας για χρόνια προσφέρει άριστες υπηρεσίες και κορυφαία προϊόντα στο χώρο της μαζικής εστίασης και του food service, ήρθαν πλέον να κάνουν την εμπειρία pfs προσιτή σε κάθε καταναλωτή με τη δημιουργία του πρώτου καταστήματος « The Age of Meat » στην περιοχή μας. Με βάση τη φιλοσοφία και τις γνώσεις της pfs, είμαστε έτοιμοι να σας προσφέρουμε την ανώτατη ποιότητα σε κρέας και κρεατοσκευάσματα, ειδικές κοπές, κρέας Black Angus και κρέας ωρίμανσης που μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού καταναλωτή.
Ταυτόχρονα, στο « The Age of Meat » θα βρείτε μια ευρεία γκάμα τροφίμων διαλεγμένα για σας ένα προς ένα για να συμπληρώσουν το κρέας και να απογειώσουν τη γευστική σας εμπειρία. Υποδεχόμαστε την εποχή που η Λάρισα θα αγοράζει, θα δοκιμάζει και θα γεύεται το κρέας με ένα νέο, εντελώς ξεχωριστό τρόπο , με τιμές, προϊόντα, ποιότητα και εξυπηρέτηση που δεν μπορεί να συναγωνιστεί κανείς. Θα χαρούμε να σας δούμε όλους από κοντά. Σας περιμένουμε καθημερινά εκτός Κυριακής, στο 10 χλμ Λάρισας-Αμπελώνα, από τις 10:00 έως τις 18:00.

The Age of Meat

Amazing products with international recognition

Welcome to

Papageorgiou Food Services


Η εταιρεία Papageorgiou Food Service ιδρύθηκε το 1991 στη Λάρισα από ανθρώπους με μεράκι και τη διάθεση να δημιουργήσουν προϊόντα μοναδικής ποιότητας και γεύσης, φιλοδοξώντας να προσφέρουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες στους επαγγελματίες της εστίασης. Στόχος τους είναι η παραγωγή προϊόντων τα οποία όχι απλώς να ικανοποιούν, αλλά να ξεπερνούν τις προσδοκίες των πελατών. Και το πετυχαίνουν αναδεικνύοντας την PFS σε εταιρία πρότυπο. Η μεγάλη οικογένεια της Papageorgiou Food Service αριθμεί σήμερα περισσότερα από 200 μέλη τα οποία εργάζονται με συνέπεια, διασφαλίζοντας την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της. Όραμα της εταιρίας, είναι να συνεχίσει να οδηγεί τις εξελίξεις στον χώρο του food service, προσφέροντας στον καταναλωτή καινοτόμα και ποιοτικά προϊόντα, εδραιώνοντας συνεχώς την θέση της σ’ έναν τομέα ιδιαιτέρως απαιτητικό, που εξελίσσεται διαρκώς. Σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις δημιουργείται η μονάδα παραγωγής, οι χώροι αποθήκευσης και διανομής, τα γραφεία της διοίκησης και η αίθουσα εκδηλώσεων, ενώ με τα δύο υποκατάστημα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ολοκληρώνεται το δίκτυο της εταιρείας, το όνομα της οποίας έχει γίνει πλέον συνώνυμο της αξιοπιστίας, της ποιότητας και της φερεγγυότητας, συνεισφέροντας σημαντικά στη δυναμική είσοδό της στις αγορές του εξωτερικού, τις οποίες κατακτά επάξια.
https://www.pfs-foods.com/

PFS

Our philosophy

H κορυφαία εταιρεία επεξεργασίας προϊόντων κρέατος Papageorgiou Food Service λειτουργεί στη Λάρισα από το 1991.


  • Η σωστή επεξεργασία των εξαιρετικών πρώτων υλών διασφαλίζεται μέσω των επενδύσεων σε υπερσύγχρονες υποδομές και τεχνολογίες, ώστε να παράγεται μια ευρύτατη γκάμα κρεατοσκευασμάτων, ικανή να καλύψει την κάθε ανάγκη του επαγγελματία της εστίασης. Το σύστημα παραγωγής αναλύεται σε τρεις επιμέρους γραμμές, χοιρινού – μοσχαριού, κοτόπουλου και θερμικής επεξεργασίας, όπου παράγεται ο προψημένος γύρος.


  • Για να προσφέρουμε το πιο γευστικό και πάνω απ’ όλα το πιο υγιεινό προϊόν, δίνουμε απόλυτη προτεραιότητα στο κομμάτι του ποιοτικού ελέγχου, διενεργώντας στο πλήρως εξοπλισμένο μικροβιολογικό και χημικό εργαστήριο μας, τους απαραίτητους ελέγχους. Επιπλέον, στο τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης νέοι συνδυασμοί κρέατος και μπαχαρικών δοκιμάζονται με στόχο τη δημιουργία καινοτόμων προϊόντων. Πιστοποίηση κατά ΕΛΟΤ EN ISO 22000:2005. Λειτουργία τμήματος R&D.


  • Μέσα από μια επιτυχημένη πορεία 26 χρόνων η PFS είδε τα προϊόντα της να παρουσιάζουν συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση, με αποτέλεσμα αφενός να διευρύνει το δίκτυο διανομής της σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο, και αφετέρου να προχωρήσει στην κατασκευή εγκαταστάσεων αποθήκευσης συνολικής έκτασης 5.000 τ.μ. (ψυγεία συντήρησης – κατάψυξης), με στόχο την αποτελεσματικότερη κάλυψη των αναγκών των συνεργατών της.
  • Cost effective, to secure uninteruptable construction process.
  • Premium quality. We always get the best people in the field to work on specific areas.


It's great that we know each other now.

Learn more about the services we offer.